Kateřina Kristelová je jako lunt. Víme, co večeří! - Novinky ve světě erotiky
Kateřina Kristelová je jako lunt. Víme, co večeří!zpět

Kateřina Kristelová je jako lunt. Víme, co večeří!
19.06. 2015
Moderátorka Katka Kristelová zažila perné odpoledne. Vypravila se totiž na vystoupení Dády Patrasové, jenž je idolem její dcery Claudie, jenže si spletla čas a když s Claudinkou přišla, Dáda už byla pryč. Chvíli se zdálo, že pro Claudii je to konec světa.
»Dáda je u nás doma bohyně. Byly jsme už na několika jejích vystoupeních, Claudinka se s ní setkala i osobně, ale pořád to není dost. Nejlepší by podle Claudie bylo, kdyby s námi mohla bydlet,« směje se Kateřina. Plačící Claudinku nakonec rozveselila až zábava u stánku s čumkou... »Claudia říká šunce čumka. Vím, že ta od Leca je vyhlášená, takže si odnášíme, co unesem a k večeři si uděláme velkou čumkovou dobrotu...« vysvětlila Katka, která velice dbá o svou linii, ale také si ráda pochutná. Že je možné obojí spojit, nás přesvědčil její recept na chutnou a zároveň zdravou večeři.
Šunka pečená na medu s hřebíčky: Šunka na kosti LE&CO, 200 g mrkve, 150 g celeru, 200 g kořenové petržele, 200 g pórku, 2 cibule, 10 kuliček nového koření, 8 kuliček černého pepře, sůl, 40 hřebíčků, karotka, růžičková kapusta, omáčka na potírání: 2 skleničky pomerančového džemu s kousky pomerančů i kůry, 250 g medu, 2 ks celé skořice, 50 g dijonské hořčice
Postup: Do velkého hrnce dáme pokrájenou zeleninu, přidáme vodu, vložíme šunku a pozvolna ji vaříme asi hodinu. Šunku vyjmeme, necháme prochladnout, kůži šikmo nařežeme a do vzniklých kosočtverců zapícháme hřebíčky. Přísady na omáčku smícháme v kastrůlku a varem zredukujeme. Troubu předehřejeme na 160 °C, maso položíme na mřížku, povrch šunky potřeme zredukovanou omáčkou a dáme péct. Během pečení potíráme zbylou směsí. Podáváme s karamelizovanou kapustou, karotkou a bramborovou kaší.
Foto: www.le-co.cz
Diskuze k článku Kateřina Kristelová je jako lunt. Víme, co večeří!